Bemutatkozás

Sziasztok! A nevem Aver! Itt a Metin2-ről fogok híreket, leírásokat, élményeket írni.
Jó olvasást kívánok!

Üdv. Aver

2010. július 8., csütörtök

Metin2Mester, avagy az ingyen SÉ világa

Az M2M egy olyan privát szerver, ahol ingyen SÉ-hez juthatsz! Vehetsz pénzért is SÉ-t, de annak a 150%át kapod, pl: ha rendelsz mondjuk 5000 SÉ-t, akkor hozzáadódik annak a fele, így 7500 SÉ-t kapsz! (nem biztos, hogy 5000 SÉ-t lehet egybe rendelni, ez csak példa volt!) Vagy nem is kell rendelned, hanem amint regisztrálsz, ott van egy referens link, és ha azt kiteszed az oldaladra, és ha rákattintanak és regisztrálnak, akkor 200 SÉ-t kapsz 1 emberért. 50ért már 10k SÉ-t, ami nagyon jó, mert az item shoppos cuccok olyan 300-1000 SÉ körül forognak! És ami még jobb: úgy 30as fegyók lettek betéve: pl.: Sárkányszem penge, fátyol kard, stb. (ezeket a Főork ládából lehet beszerezni) Sőt, ez még NEM minden: új 82es fegyók vannak bent: Király kard, Iker penge, stb. Ráadásul 80as fegyók is vannak bent! (és a Sárkányisten pengét is a Sárgasárkány gyilkos váltotta fel 80as kétkezesként) Na és a Finálé: Király vértek az item shopban: 18k SÉ, és: ezeket a vérteket YANGÉRT is lehet venni a játékban más playerektől!!! A főork láda, amiben új 30as fegyók vannak, pedig csak: 450 SÉ!!! 

Továbbá ezen a szerveren óriási a yang dropp (tárgy dropp már nem annyira nagy, de fejlesztéshez kellőket kis yangért is meg lehet venni privát boltokban). 1 óra alatt, ha vagy min. 75, összekaszálsz 100 millát is! De 55ösön is összetusz, és vehetsz rajta 48as, 54es vértet, ami nagyon sokat ér, ha nincs pénzed king vértre! 

Valamint itt a a Fegyverkereskedőnél lehet venni sima 30as fegyókat (RIB, FMS, Ősziszél legyi, stb.) persze +0ásan 10 millió yangért! (íjászok előnyben, mert +2,+3 agancs íjat már 5 milláért is adnak) De itt ugyanúgy, mint ddmt2-n a fullos, kövezett, jó ÁK-s/KK-s fegyók ára 30-60 milla között van.

Fejlesztős cuccok: Sárkány tekercs: 800k; Kovács tekercs: 1 milla; Áldás tekercs: 500k; Zen-bab: 1k; Lélek kő: 5 milla

Alap felszerelést kapsz (kasztnak megfelelően), és 11es lovat, amint elkezded a játékot.


Ha ezek alapján megtetszett a játék, ITT regisztrálhatsz! (ugyanazon az oldalon fölül tudod letölteni a Letöltés menüpontban)

Feltétlenül próbáld ki!



Üdv. Aver


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése