Bemutatkozás

Sziasztok! A nevem Aver! Itt a Metin2-ről fogok híreket, leírásokat, élményeket írni.
Jó olvasást kívánok!

Üdv. Aver

2010. július 4., vasárnap

Bemutatkozás, GM fegyverek és King vértek

Helo!
Aver vagyok és ezen a blogon a Metin2 világáról lesz szó, mint magyar, mint p szerverekkel.

Először is kezdeném azzal, hogy már nagyon régóta játszom a Metin2-vel (lassan 1 éve), és nagyon sok mindent tudok ezzel kapcsolatban, pl.: nagyon sok olyan fegyvert ismerek, amik a Metin2 HU-ban nincsenek, benne, viszont más pvp szervereken (M2M, ddmt2) viszont már berakták. Ilyenek pl.: Sirius kard, ami legtöbbször lv80-as kardként szokott szerepelni; Király kard, ami 80-82es kardként van jelen néhol; Sárgasárkánygyilkos, ami a Sárkányisten Pengét szokta helyettesíteni, lv80as kétkezesként ismerem; és a már ismert Hold Kard, amit nem nagyon szoktak alkalmazni, de a metin2hungary.co.cc-n van egy leírás, arról, hogy hogyan készítsünk 85-90 fegyvert, és ezzel a karddal mutatják be. De ez mégcsak néhány a sok-sok fegyver közül, amik egyes pvp szervereken játékban vannak!

A privát szerveresek egyik nagy kedvence a Királyi Fegyverzet, vagy ahogy ők mondják, a King Vért, ami lv50től használható. A king vértet nem lehet plusszolni (fejleszteni), továbbá 550 a védelme és 10% mozg. sebességet ad, valamint 20% mágia ellenállást. 3 követ, és 5 bónuszt (p szervereken 7-et) lehet bele rakni. Egyes pvp szervereken Feketevas Lemezvért +9-ből lehet csinálni (köznyelven fekavas), vagy lehet rendelni is busás SÉ-ért. Csak egyetlen szerveren van ott a King vért, amit a GF működtet, a Német Metin2-n: van efféle pvp bajnokság, és aki ezt megnyeri, az lesz a PvP király, továbbá ksp egy ilyen király vértet, amit a következő bajnokságig használhat. A King Vért mind a négy kasztnak van: harcosnak (hwang fegyverzet), surának (zin-hwang fegyverzet), ninjának (vörös-hwang fegyverzet), és sámánnak (sang-hwang fegyverzet). Ez a vért általában csak PvM-re jó, mert pvpre ott van a fullos, kikövezett Feketevas vért.
A King Vértnek másik fajtája is van, az ún. Öreg Királyi vért. Ezt általában lv90-től lehet használni, 700-at véd, és +5000 TP-t ad. Nagyon ritka ez a fajta vért, mert ezt is úgy kell berakni, csak macerásabban... Ez kizárólag pvp szervereken létezik.


Ezeket a kezdők kezvéért írtam le.

Most pedig magamról: számos pvp szerveren játszottam már, de a legjobb kedvencem a DDMT2 marad: van egy nagyon jó accom, amin az összes kari fekavasban van, és 70+osak. (na jó, surám 68as), alegnagyobb karakterem pedig 84es tesi harcos, +7es fekavas vértben, +7 fullánkkal, és +9 tigris pajzsal. Egy king vértes karakterem is van másik accon, 76os ninja.


Folyamatos hírekkel is fog majd bővülni a blog. Addig is 2 linket raknék ki, amire rá lehet kattintani:

katt ide : nagyon ütős pvp szerver, 1 óra alatt összeszedsz vagy 120millát, és extra gyorsan fejlődsz! akár ingyen is szerezhetsz SÉ-t

katt ide : ezen nem lehet olyan gyorsan yangot szerezni, bár ugyanolyan a fejlődés, mint a másikon. itt 2 szerver van, de mind2-n le van zárva regisztráció :(


Ennyi lenne, ha valami Event van valahol, akkor majd írok ide.
Ha valami kérdésed van, írj a Metin2 HU hivatalos fórumán Aver-nek privát üzenetet!



Üdv. Aver

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése